Beveiligings onderhoud

Beveiligings onderhoud

Iedereen die beveiliging in zijn bedrijfspand heeft, doet eens om de zoveel tijd een check of alles het nog doet. Dit wordt gedaan om te checken of alles nog goed staat voor als het fout gaat.

Dit is hetzelfde bij website security, alleen verouderd deze een stuk sneller dan een beveiligingsysteem. Helaas is dit dus iets wat consistent bijgehouden moet worden. Wij begrijpen dat dit dingen zijn die je als bedrijfseigenaar snel over het hoofd ziet en dus vergeet, daarom zijn wij er om je te helpen!

Groot gevaar in een klein hoekje

Kwetsbaarheden ontstaan snel en vormen hierdoor een bedreiging voor jouw veiligheid. Hackers hebben honderdduizenden bots die elke seconde 3 websites scannen op zwakheden. Deze kwetsbaarheden koppelt hij dan weer terug aan de hacker en hij gaat hier dan verder mee aan de slag. Hierdoor is 1 verouderde plugin al een gevaar.

Zo zie je maar hoe snel een verouderde plug-in of update een groot gevaar kan opleveren voor jouw website. 1 plug-in lijkt misschien onschuldig, maar hacker zijn vandaag de tijd zo extreem behendig en slim in het hacken van gegevens, dat ze van dit open deurtje optimaal gebruik kunnen maken om zo je website te hacken en gegevens te stelen.

Wat doen wij?

Als bedrijfseigenaar zijn dit niet de dingen waar jij je mee bezig moet houden. Dit zijn de bijzaken van het bedrijf. Helaas zijn het wel erg belangrijke zaken.

Wij ontzorgen jou volledig hiervan! Deze service zorgt ervoor dat jouw plugins altijd geüpdatet worden, de website onder het toezicht is van een ethische hacker, er maandelijks nieuwe beveiligings methodes worden geïmplementeerd, er maandelijkse security audits worden gedaan en voornamelijk dat jij peace of mind hebt en zo geen zorgen meer hoeft te maken over de beveiliging van jouw website en gegevens.

Het verschil uitgelegd: Website security VS IT / website onderhoud bedrijven

Wij merken dat het idee er is dat een IT bedrijf/hostingprovider ook security doet. Dit zijn echter 2 verschillende vakken. Een keeper kan je ook niet vergelijken met de spits, ook al spelen ze beide voetbal. Het gevolg hiervan is dat meer dan 70% van de websites niet in orde zijn, waardoor hackers vrij spel hebben. laten we het eventjes naast elkaar zetten om het verschil goed te kunnen zien.

IT/ Website hosting bedrijven

deze bedrijven zorgen ervoor dat je website volledig naar behoren functioneert, alle prestaties goed zijn en dat de website toegankelijk is.

Website security bedrijven

Deze bedrijven richten zich volledig op het implementeren van beveiligingsmethoden die de website en jouw gegevens preventief veilig houden. Terwijl IT/Website Hosting zorgt voor de optimale werking van je website, richt website security zich op het proactief beschermen van je gegevens en website tegen hackers en cyber bedreigingen.

Het risico om het zelf te onderhouden

Onvoldoende expertise

De kans dat essentiële kwetsbaarheden over het hoofd worden gezien is erg groot

Tijd en kosten

Het implementeren van beveiligingsmaatregelen kost tijd en moeite. Als je dit zelf doet, kan het je afleiden van je werk activiteiten, wat weer financiële gevolgen kan hebben.

Onvoldoende bescherming

Zonder de juiste kennis/ aanpak kun je kwetsbaarheden over het hoofd zien. Hierdoor ben jij onvoldoende beschermd

Reputatieschade

Een succesvolle cyberaanval kan leiden tot verlies van vertrouwen bij klanten & partners.. Wat resulteert in reputatieschade die moeilijk te herstellen is

Gebrek aan effectieve monitoring

Als eigenaar mis je vaak de nodige kennis om dit in de gaten te houden. Daardoor kunnen bedreigingen onopgemerkt blijven en cyberaanvallen ongestoord plaatsvinden

Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: