Company

Wij hebben het wiel niet opnieuw uitgevonden

Mensen en processen maken het grootste verschil in cyber security. Wij geloven er heilig in dat het hanteren van een no-nonsense aanpak gecombineerd met het verduidelijken van ingewikkelde materie het verschil kan zijn in de wereld van cyber security.

Wij hebben het wiel niet opnieuw uitgevonden, maar wij weten wel dat door de juiste aanpak, waarden, menselijke kennis en technologie te combineren, kunnen we cyber security vereenvoudigen en versterken.

Onze waarde

De klant komt eerst

Zonder jou bestaan wij niet. Wij focussen ons op jouw succes voor de lange termijn, wetende dat wij hierdoor als bedrijf kunnen groeien om meer bedrijven te helpen.

Simpel

Het is onze taak om complexe dingen eenvoudig te maken. Schoonheid wordt gecreëerd door complexiteit te verhullen met eenvoud. Wij maken het complexe simpel!

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact altijd voorop. We begrijpen dat sommige zaken gevoelig kunnen liggen en daarom streven we ernaar om onze klanten altijd een goede, duidelijke en vriendelijke service te bieden. Je kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke en ondersteunende ervaring.

Proactief

Wij houden van initiatief nemen. Wij anticiperen direct op verdachte situaties om zo proactief jouw bedrijf te beschermen. Preventie boven reparatie.

Gemoedsrust

We anticiperen op uitdagingen en dreigingen. Hierdoor creëren we gemoedsrust voor onszelf en onze klanten, wetende dat we altijd voorbereid zijn op wat komen gaat.

Nieuwsgierig

Het is onze taak om de waarom en hoe te vragen en de stand van zaken uit te dagen. Wij gaan graag nieuwsgierig te werk om zo beter jouw behoefte en wensen te begrijpen.

Over ons

Jouw partner in website security & bescherming.

Bij Sharqsec zijn we jouw persoonlijke digitale uitsmijters! Want wie zit er nou te wachten op vervelende gasten die ongestoord rond kunnen snuffelen om vervolgens gemiddeld 270 duizend euro aan schade te veroorzaken?
We begrijpen dat cybersecurity vaak wordt gezien als een ingewikkeld en moeilijk onderwerp, maar wij zijn er om het luchtig en toegankelijk voor je te maken. Geen vakjargon of ingewikkelde termen, maar duidelijke en begrijpelijke taal.

Onze missie is om jouw website en digitale werkomgevingen te beschermen alsof het onze eigen is. Wij nemen de beveiliging van jouw online aanwezigheid serieus en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is beveiligd. Met onze proactieve aanpak en maandelijkse management staan we altijd voor je klaar, zodat jij je met een gerust hart op je bedrijf kunt richten zoals het hoort.

Bij sharqsec geloven we in het gebruik van anekdotes en duidelijke voorbeelden om complexe beveiligingsconcepten eenvoudig te maken. We willen dat je precies begrijpt wat we doen en waarom het zo belangrijk is. Dus geen geheimzinnig taalgebruik of ondoorzichtige processen, maar transparantie en duidelijkheid. 

Een aantal behaalde certificaten van onze experts

Welke garantie bieden we jou ?

Met Sharqsec aan jouw zijde bieden wij je =peace of mind. Wij zijn de digitale uitsmijters van je bedrijf, die klaarstaan om jouw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen.

Met onze proactieve aanpak en kennis maken we van je digitale omgeving een onneembare vesting, waardoor cybercriminelen hun kansen liever ergens anders wagen.

Hoewel niemand 100% veiligheid kan garanderen in de digitale wereld, zorgen wij ervoor dat je website tot 99% veilig is – een onneembare vesting voor cybercriminelen!

Onze belofte aan jou is transparantie en proactieve beveiliging. Wij nemen alle zorgen uit handen en werken hard om jouw gegevens en waardevolle informatie te beschermen.

Bij Sharqsec draait alles om samenwerking; we leggen de complexe wereld van cybersecurity uit in begrijpelijke taal, zodat je volledig op de hoogte bent en jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Stap in de wereld van cyberbeveiliging met een partner die je begrijpt en altijd klaarstaat. Jouw veiligheid is onze prioriteit!
Stap in de wereld van cyberbeveiliging met een partner die je begrijpt en altijd klaarstaat. Jouw veiligheid is onze prioriteit!

onze partners

Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: