Pricing

Security audit & rapport

Wij maken een uitgebreide security scan van jouw website. Hierin focussen we vooral op de kwatsbaarheden in de website. Naast het gebruiken van tools, zal een ethisch hacker als een echte hacker proberen de website uit te buiten zodat we weten alle kwetsbaarheden zich bevinden. Dit zullen we achteraf samen doornemen in een begrijpbaar rapport.

optimalisatie op maat

Elke website is anders en elke website heeft andere kwetsbaarheden. Wij hebben ons bewapend met een enorm grote toolbox zodat wij elke website kunnen geven wat die nodig heeft. Elke website waar wij mee werken maken we een plan van aanpak voor en hierna zullen we de website volledig op maat optimaliseren.

Hacking as a service

Onze ultieme test om de volledige veiligheid van je website te garanderen. Na een grondig optimalisatie- en beveiligings proces kiezen we samen een dag en tijd voor een penetratietest van 3 of 7 uur. Dit uitgebreide onderzoek negeert geen enkel deel van de website en zorgt ervoor dat alles dubbel gecontroleerd wordt zodat we zeker weten dat er geen hacker binnen kan komen.
Met onze beveiligingsmaatregelen kun je er zeker van zijn dat onze hackers jouw website niet kunnen binnendringen en echte hackers al helemaal niet.

Back-up beleid

Back-ups, back-ups en nog eens back-ups, ze zijn zo belangrijk, maar veel bedrijfseigenaren vergeten het. Wij zullen van de website dagelijks back-ups maken, maar jij als bedrijfseigenaar werkt ook met andere gevoelige/ kostbare data. Daarom hebben wij een back-up beleid opgesteld voor jou. Hierin zullen wij jou elke week op een vaste dag een vriendelijke reminder sturen zodat het niet vergeten wordt. Daarnaast krijg je een gemakkelijk te begrijpen document waarin staat hoe je back-ups maakt en waar je de back-ups goed opslaat. Zo kan een hacker je nooit gegijzeld houden met je eigen documenten.

Wachtwoordbeleid

Een goed wachtwoord is zo enorm belangrijk en zo weinig mensen besteden hier echt de tijd aan. Dit is waarom wij een gemakkelijk te begrijpen wachtwoordbeleid hebben gemaakt. Je zal een document ontvangen waarin precies staat wat voor soort wachtwoord je moet gebruiken en hoe je deze genereert. Daarnaast zullen wij jou en jouw werknemers om de 2 maanden een vriendelijke reminder sturen waarin wordt gevraagd of zij hun wachtwoord willen veranderen. Dit zal altijd dezelfde dag & tijd zijn, dus kan je er ook een ritueel van maken.

Incident response plan

Het kan altijd fout gaan. Als je een crimineel 1 jaar geeft om in te breken in het koningshuis, lukt dat hem ook. Dit is hetzelfde met hackers. Daarom hebben wij een gemakkelijk te begrijpen incident response plan opgesteld die je kan volgen als je dan toch gehackt wordt. Dit zal ervoor zorgen dat de schade minimaal blijft of nog beter, dat de hacker tegengehouden wordt! Wij zullen je uiteraard begeleiden en helpen met onze 24/7 service.

Uitgebreid cyber security consult

Het consult zal bestaan uit het volgende: Uitleg + implementatie van het incident response plan & uitleg + implementatie van het Back-up & Wachtwoordbeleid:

Uitleg incident response plan

Hier gaan wij alles met je doornemen en implementeren, we gaan ervoor zorgen dat jij volledig begrijpt wat je moet doen als je gehackt wordt en hoe jij je gegevens kunt beschermen. Het is natuurlijk van essentieel belang dat dit plan aansluit bij jouw bedrijf & werkprocessen.

Uitleg + implementatie Back-up & Wachtwoordbeleid

Hier gaan wij alles met je doornemen en implementeren. We laten zien hoe je de back-ups doet en hoe je ze opslaat. Daarna zetten we je direct in de mail flow zodat je elke week de vriendelijke reminder ontvangt. Hierna zullen we dieper ingaan op het wachtwoordbeleid. Hoe maak je de beste wachtwoorden, waar kan je deze het beste VEILIG opslaan en hoe kom je nou aan een sterk wachtwoord.

Altijd gratis toegang tot cyber security webinars

Elke maand zullen wij een webinar hosten, speciaal voor onze klanten. Hierin zullen wij het nieuwste cybersecurity nieuws geven, nieuwe punten waarop je moet letten en voor het delen van onze nieuwste ontwikkelingen. Hierna kan iedereen vragen stellen aan onze ethische hacker die je dan meteen verder zal helpen!

Technische SEO gezondheidscheck & rapport

Wij maken een uitgebreide (technische) SEO scan van je website. Ik hoor je al denken: Technische SEO & Security ? Wanneer een website goed beveiligd is, is de website beter vindbaar. Het is dus van groot belang dat de technische SEO op orde is zodat Google de website goed kan lezen. Wij zullen alle problemen identificeren, in een rapport plaatsen, met je doornemen en alles direct implementeren!
Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: