Cyber security

In uw dashboard kan jij de resultaten zien van al jouw werknemers. Zie je dat een/meerdere van jouw werknemers een slechte score heeft? Dan hebben wij video content voor jouw werknemers die hen meer zal leren over phishing, de gevaren ervan en hoe je een phishing mail kan herkennen. Dit zorgt ervoor dat jij je werknemers optimaal traint op dit actuele en grote gevaar! Door dit te doen minimaliseer je de kans op een phishing hack!

Meer informatie? Plan een kennismakingsgesprek met ons in, dan zullen we verdere toelichting geven.  

Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: