Vulnerability management

Wil jij minder tot eigenlijk helemaal niet meer omkijken naar je cyber security omgeving, maar wel zorgeloos je bedrijf runnen? Dan is deze oplossing voor jou. Met ons vulnerability management systeem dekken wij alles af, we hebben 24/7 inzicht met wat voor dreigingen je te maken hebt, je applicaties worden 24/7 bewaakt door onze WAF. Om overal zeker van te zijn zullen we maandelijks een uitgebreide vulnerability scan maken van jouw website en de gevonden kwetsbaarheden direct verhelpen

Met dit systeem heb jij geen zorgen meer om de veiligheid van jouw cyber security omgeving omdat alles proactief wordt beschermd en in de gaten wordt gehouden zodat jij hackers voor bent voordat ze schade aan kunnen richten.

image5

Waarom heb jij vulnerability management nodig?

Als bedrijfseigenaar ben je te druk met het runnen van je bedrijf, wat logisch is en je IT-partij zorgt ervoor dat binnen in je bedrijf alles goed en veilig fungeert, maar wie zorgt dat ervoor dat buitenaf alles goed beschermd is? Dit is waar jouw digitale uitsmijter om de hoek komt kijken. Door het implementeren van het vulnerability management zorgen wij ervoor dat het gevaar van buitenaf geminimaliseerd blijft door het implementeren van verschillende beveiligingsmethoden.

Op deze manier ben je hackers of kwaadwillende altijd een stap voor, voordat ze kunnen toeslaan. Dit versterkt de cyber security beveiliging van jouw bedrijf enorm. Neem geen risico’s met de beveiliging van je bedrijf en haar gevoelige gegevens. Geef je bedrijf de beveiliging die het verdient

Hack-alert & vulnerability management

De combinatie tussen WAF- as a service, Hack-alert & handmatige vulnerability scans + optimalisaties maakt jouw cybersecurity ijzersterk en ondoordringbaar. Door het implementeren van deze combinatie wordt jouw bedrijf als het ware beschermd door een enorm groot schild die al het gevaar en verdachte activiteit buiten de deur houdt (WAF), in dat schild loopt 24/7 een team van digitale uitsmijters rond die alles binnen in het schild nogmaals controleren en dit terug rapporteren aan Sharqsec, die dit vervolgens duidelijk kunnen aangeven in het dashboard (Hack Alert). Om er zeker van te zijn dat alles nog in orde is lopen alle digitale uitsmijters eens per maand alles na en verbeteren ze de gevonden kwetsbaarheden direct (vulnerability scan)

Geen security bedrijf kan volledige veiligheid garanderen, maar met het implementeren van ons vulnerability management gecombineerd met onze andere diensten kunnen wij voor 95% garanderen dat er niks met jouw bedrijf en gevoelige gegevens gebeurt.

Uitleg vulnerability scan

52% van de bedrijven in Nederland hebben vandaag de dag te maken gehad met een hack of een cyber incident. Het is dus belangrijk om te zorgen dat jij sneller je eigen kwetsbaarheden ontdekt hebt, dan dat hackers dat doen. Hierom is een vulnerability scan een ideale eerste stap voor inzicht.

Een vulnerability scan is een geautomatiseerd proces dat een web/ mobiele applicatie, computer- of netwerk systeem controleert op kwetsbaarheden, zwakheden of beveiligingslekken. Het doel van een kwetsbaarheidsscan is om potentiële risico’s te identificeren voordat hackers ze kunnen uitbuiten. De ideale stap om snel inzicht te krijgen in jouw kwetsbaarheden.

Uitleg WAF

Per seconde worden er meer dan een miljard apparaten gescand die aangesloten zijn op het internet. Dit is het werk van hackers en jouw website of mobiele applicatie worden ook gescand. Wanneer er een open deurtje in je applicatie zit dan wordt de hacker geïnformeerd en kan die op verder onderzoek uit gaan, maar niet als je een WAF hebt geïnstalleerd in je website.

Met een WAF heb je een uitgebreide applicatiebeveiliging voor al jouw applicaties. Een volledige applicatie beveiligingsservice in de cloud, zodat al je apps volledig beschermd zijn tegen scannende hackers. Het is als het ware een enorm schild om je applicaties heen die al het verdachte verkeer direct blokkeren.

Uitleg Hack Alert

Je bedrijf heeft waarschijnlijk niet het budget om 24/7 een IT/ security medewerker in te zetten om alles constant in de gaten te laten houden, om zo direct te reageren wanneer er gevaar dreigt. Dit is volkomen logisch, maar bij Sharqsec wisten we dat hier een andere oplossing voor moest zijn. Hacker Alert beschermt je netwerk dag en nacht tegen kwaadwillenden zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken.

Wij sluiten Hack Alert aan op jouw netwerk en systemen en dan krijg je direct toegang tot jouw eigen dashboard waar je duidelijk kunt zien wat er waar aan de hand is. Aan het eind van elke maand zullen wij een duidelijk rapport opstellen en deze toelichten met alle bevindingen en aanbevelingen.

Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: