Web application firewall

Een volledige applicatie beveiligingsservice in de cloud in slechts enkele minuten, zodat al je apps volledig beschermd zijn.

Moderne toepassingen zijn steeds meer met elkaar verbonden, waardoor er meer mogelijkheden voor aanvallen ontstaan. WAF-as-a-Service beschermt je volledige aanval oppervlak, inclusief REST API’s en programma-gebaseerde toepassingen. Het maakt gebruik van machine learning om automatisch verdachte API’s te detecteren die achter je toepassingen schuilgaan en activeert de bescherming. Dit geeft je een beter overzicht en maakt je oppervlak veiliger.

Uitgebreide applicaties beveiliging

Moderne applicaties zijn steeds meer met elkaar verbonden, waardoor meer API’s worden blootgesteld aan aanvallen en daarom bieden wij uitgebreide applicatiebeveiliging voor al jouw applicaties. Met een WAF worden al jouw applicaties veilig gehouden door een enorme firewall en al het verdachte verkeer wordt direct geblokkeerd zodat jij te allen tijde veilig blijft.

In de huidige digitale wereld is een WAF onmisbaar in je cyber security. Door de implementatie van deze uitgebreide applicatiebeveiliging weet jij dat er een extra beschermlaag aan je bedrijf is toegevoegd en dat geeft een rustgevend gevoel.

Geavanceerde DDoS-bescherming

Je hebt vast wel in het nieuws gezien dat er in de afgelopen maanden verschillende bedrijven zijn getroffen door een DDoS- aanval. Bedrijven zoals KVK, NS, de haven van Rotterdam en de lijst gaat door…  Door een DDoS- aanval wordt de website platgelegd door spambots wat operaties ontbreekt en voor financiële verliezen zorgt.

Onze onbeperkte DDoS-beschermingsmogelijkheden geven je gemoedsrust en blokkeren het volledige bereik van applicatie bedreigingen. Dit is veel meer dan alleen de OWASP Top 10 kwetsbaarheden. In tegenstelling tot andere oplossingen biedt WAF-as-a-Service ook DDoS-bescherming over het hele spectrum om de ononderbroken beschikbaarheid te garanderen van de apps waar je bedrijf van afhankelijk is. Hadden we al gezegd dat het onbeperkt is? Dat klopt – uitgebreide DDoS-bescherming is ingebouwd, zonder extra kosten.

Bot preventie

Geavanceerde, kwaadaardige bots bootsen menselijke gebruikers na om standaard detectie te omzeilen. Het blokkeren van legitieme bots kan echter je bedrijf schaden omdat het je applicatie bijvoorbeeld kan laten crashen, dus bot verdediging moet niet alleen onderscheid maken tussen legitieme en kwaadaardige bots, maar ook tussen menselijke gebruikers en geavanceerde bots.

WAF-as-a-Service gebruikt machine learning om voortdurend zijn vermogen te verbeteren om slechte bots en bots die mensen nabootsen te herkennen en te blokkeren – terwijl legitiem menselijk en bot verkeer door kan gaan met minimale impact. Een van de schadelijkste aanvallen door bots is account overname. WAF-as-a-Service biedt meervoudig gelaagde bescherming tegen dergelijke aanvallen, met brute force bescherming, detectie van credential-stuffing en door Machine Learning aangedreven Privileged Account Protection.

Bescherm nu

Een goed wachtwoord is zo enorm belangrijk en zo weinig mensen besteden hier echt de tijd aan. Dit is waarom wij een gemakkelijk te begrijpen wachtwoordbeleid hebben gemaakt. Je zal een document ontvangen waarin precies staat wat voor soort wachtwoord je moet gebruiken en hoe je deze genereert. Daarnaast zullen wij jou en jouw werknemers om de 2 maanden een vriendelijke reminder sturen waarin wordt gevraagd of zij hun wachtwoord willen veranderen. Dit zal altijd dezelfde dag & tijd zijn, dus kan je er ook een ritueel van maken.
Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: