Website security

Krijg inzicht in:

Ontdek je kwetsbaarheden

Doe hier je gratis website check!

Website security

Stel je voor dat het, het jaar 1970 is en je bent eigenaar van een kruidenierswinkel. Achterin je kantoor liggen alle belangrijke gegevens, zoals gevoelige bedrijfs- en bankgegevens. Natuurlijk wil je niet dat iemand daar gemakkelijk binnenkomt. Een inbreker kan alles van waarde meenemen en je werk verpesten, wat leidt tot achterstanden, gemiste verkopen en uiteindelijk gesloten deuren.

Nu leven we in 2023 en is alles gedigitaliseerd. Die belangrijke gegevens die vroeger op kantoor lagen, zijn nu opgeslagen in een bestand op je computer. In 1970 was de deur van je kantoor essentieel om inbrekers buiten te houden. In 2023 kun je die deur vergelijken met je website. Het risico dat jouw werk wordt geruïneerd en geld verloren gaat door inbrekers is hetzelfde gebleven, maar nu staat alles online. Daarom is het belangrijk om je website net zo goed te beveiligen als je deur in 1970. Het beschermt niet alleen je gegevens, maar ook het succes en de vooruitgang van je bedrijf.

Waarom zou je een gratis website security scan van sharqsec willen?

Onze security scans zijn volledig gratis, zonder verplichtingen. Onze deskundige cybersecurity experts doen veel meer dan alleen een geautomatiseerde scan. Ze bieden je een uitstekend overzicht van de algehele gezondheid van je website. We zullen deze rapportage samen met je doornemen en onze bevindingen en aanbevelingen uitleggen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw bedrijf veilig is. Hebben we al gezegd dat dit gratis is?

De gevolgen van een nalaten website security

Stel je eens voor dat je website een huis is, vol met waardevolle spullen en persoonlijke gegevens van jou en jouw klanten. Als je de beveiliging van je website negeert, is het alsof je de voordeur wijd open laat staan en elke hacker uitnodigt om naar binnen te glippen.

De risico’s zijn niet rooskleurig. Hackers kunnen je klantgegevens stelen en misbruiken, je bedrijfsinformatie in gevaar brengen of zelfs de controle over je gehele website overnemen.

Denk aan financiële verliezen, reputatieschade, het verliezen van het vertrouwen van je klanten of juridische consequenties.

Hoe klein of groot je website ook is, het belang van website security geldt voor IEDERE website. Of je nu een lokaal bedrijf hebt, een grote e-commerce winkel of een blog, hackers kijken niet naar de grootte – ze zoeken puur naar de zwakke plekken.

Hacking as a service

Hacking as a service is de ultieme proactieve test om je digitale omgeving op het hoogste niveau te beveiligen. Nadat we je volledige website hebben beveiligd, bieden we deze exclusieve service aan.

Op een gekozen tijdstip en dag zetten onze getrainde ethische hackers hun expertise in om potentiële kwetsbaarheden te identificeren nog voordat kwaadwillende hackers dat kunnen doen.

Met Hacking as a Service kan je genieten van optimale gemoedsrust, wetende dat je website op geen enkele mogelijke manier te doorboren is.

Het verschil uitgelegd: Website security VS IT / website onderhoud bedrijven

Wij merken dat het idee er is dat een IT-bedrijf/hostingprovider ook security doet. Dit zijn echter 2 verschillende vakken. Een keeper kan je ook niet vergelijken met de spits, ook al spelen ze beide voetbal. Het gevolg hiervan is dat meer dan 70% van de websites niet in orde zijn, waardoor hackers vrij spel hebben.

Laten we het eventjes naast elkaar zetten om het verschil goed te kunnen zien.

Terwijl IT/Website Hosting zorgt voor de optimale werking van je website, richt website security zich op het proactief beschermen van je gegevens en website tegen hackers en cyber bedreigingen.

IT/ Website hosting bedrijven

Deze bedrijven zorgen ervoor dat je website volledig naar behoren functioneert, alle prestaties goed zijn en dat de website toegankelijk is.

Website security bedrijven

Deze bedrijven richten zich volledig op het implementeren van beveiligingsmethoden die de website en jouw gegevens preventief veilig houden.

Beste bezoeker,

Onze website krijgt een nieuwe look! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van onze website om u beter van dienst te kunnen zijn. De informatie, certificeringen en klanten cases op de website zijn niet up-to-date.

De nieuwe website zal midden januari 2024 gefinaliseerd zijn. Betreft uw service veranderd er niks, wij staan u nog steeds graag te woord voor al uw vraagstukken rondom cyber security en denken graag met u mee.

We waarderen uw begrip en nodigen u uit om midden januari terug te keren voor de gloednieuwe website. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!

Bij enige vragen kunt u ons bereiken op de volgende gegevens: